Feed on
Posts
Comments

Vuosikilpailun säännöt

Kaarinan Kuvaajien vuosikilpailun säännöt

1. Kilpailun nimi on Kaarinan Kuvaajien vuosikilpailu ja se pidetään vuosittain.

2. Osanotto-oikeus on jäsenmaksunsa maksaneilla yhdistyksen jäsenillä. Aihe on vapaa.

3. Kilpailussa on kaksi sarjaa: digikuvat ja ripustettavat vedokset tai tulosteet. Kuvat voivat olla mustavalkoisia tai värillisiä.

4. Kilpailuun voi digikuvien sarjassa osallistua 3 yksittäisellä kuvalla, ripustettavien vedoksien tai tulosteiden sarjassa enintään 4 yksittäisellä kuvalla.

5. Digikuvien pisimmän sivun koon minimimitta on 2000 pikseliä, tiedostokoko max. 7 Mb. Digikuva nimetään normaaliin tapaan niin että nimeen sisältyy myös nimimerkki. Ripustettavan kuvan koko ilman kehyksiä: ulkomitta max. 40×50 pahvilevylle pohjustettuna. 5 mm kapalevy käy pohjustukseksi. Kuvassa pitää olla kuvan nimi ja kuvaajan nimimerkki. Pohjustamattomat kuvat hylätään. Kuvia saa käsitellä.

6. Yhdistyksen aiemmissa kuvakilpailuissa palkitut kuvat voivat osallistua kilpailuun. Kuvien ei tule olla otettu kilpailuvuoden aikana.

7. Yhdistyksen ulkopuoliset tuomarit arvioivat ja palkitsevat kuvat. Tuomarien nimiä ei ilmoiteta etukäteen.

8. Pakkaa kuvat huolellisesti. Yhdistys ei vastaa kuville mahdollisesti syntyneistä vaurioista. Digikuvat toimitetaan nettisivujen kautta sähköiselle alustalle samalla periaatteella kuin salakampa-kuvat.

9. Liitä mukaan kuvaajan yhteystiedot ja luettelo valokuvista suljettuun kirjekuoreen, jonka päälle on kirjoitettu nimimerkki. Tuo tieto digikuvien osalta kuukausikokoukseen, kuori toimitetaan edelleen tuomaristolle.

10. Valitaan kummastakin sarjasta 6 parasta kuvaa joista 3 kummassakin sarjassa palkitaan. Palkinnot päättää yhdistyksen hallitus.

11. Vuosikilpailun käytännön toteutuksesta sovitaan marraskuun kuukausikokouksessa.

12. Sääntöjä voidaan hallituksen toimesta vuosittain muuttaa jos on tarvetta. Kilpailukuvista tehdään näyttely.

Kaarinan Kuvaajat ry

Comments are closed.