Feed on
Posts
Comments

Yhdistys

Tervetuloa!

Kaarinan Kuvaajien verkkosivuille www.kaarinankuvaajat.net!

Kaarinan kuvaajat ry on perustettu vuonna 1994, joten vuonna 2014 yhdistyksemme täytti 20 vuotta. Yhdistyksemme juhlavuoden kunniaksi ensimmäisen 20 vuoden toiminta kerättiin yksiin kansiin ja julkaistiin lyhyenä historiikkinä. Toimintamme jatkuu edelleen ja ohjelmaa on luvassa jatkossakin.

Omistamme valokuvakehyksiä ja muuta hyödyllistä tavaraa esim. näyttelyiden järjestämistä varten. Kokoontumispaikka on tällä hetkellä Kaarinan Kansalaistoiminnan keskus Puntari, Pyhän Katariinan tie 7.

Ajankohtaista -palstalla kerrotaan aina seuraavan kokoontumisen paikka. Kokoontumisaika on joka kuun ensimmäinen keskiviikko klo 18:30.

Kokoontumisiin on järjestetty vaihtelevaa ohjelmaa. Joka kerta järjestetään yhdistyksen sisäinen ‘valokuvakilpailu’, Salakampa. Ideana on esittää valokuvia tuntemattomina, kommentoida niitä ja lopulta äänestää parhaat. Pisteitä jaetaan paremmuusjärjestyksessä. Vuoden loppuun mennessä eniten pisteitä kerännyt palkitaan jollain tavoin. Muun muassa suurella kunnialla.

 

Haluatko liittyä jäseneksi!

Täytä jäsenhakemuslomake ja maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille. Näin pääset mukaan yhdistyksen toimintaan ja jäsenistölle tarkoitettuun sähköpostijakeluun. Olet myös aina tervetullut kokoukseen vaikkapa ensin aluksi tutustumaan toimintaan, jos vasta harkitset jäsenyyttä.

Kaarinan Kuvaajat ry on Suomen Kamera-seurojen liiton jäsen (SKsL). www.sksl.fi, ja jäsenedut tulevat enimmäkseen tätä kautta.

Comments are closed.