Feed on
Posts
Comments

Retket

Tässä tietoa Kaarinan Kuvaajien retkestä:

Retkikohde: Teijon Kansallispuisto

Ajankohta: 9.6.2018

Lähtöpaikka: Teijon kansallispuiston Luontokeskus klo 9, Matildanjärventie 84, 25660 Salo

Retkireitti: Matildajärven lenkki n. 5,5 km

Mukaan: Säänmukainen varustus, kuvauskalusto, retkieväät ja rutkasti iloista mieltä

Kaarinan Kuvaajat tarjoavat retkimakkarat ketsupilla ja sinapilla retken puolivälissä nuotiopaikalla. Makkarat ovat tavallista Campingia tms. Erityisruokavalioisille on mahdollisuus hankkia esim. soyamakkaraa. Ilmoitathan erityisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaarinan Kuvaajien kevät-/kesäretki toteutetaan suunnitellusti lauantaina 9.6.2018 ja retkikohteena on Teijon kansallispuisto Salossa. Aloitetaan yhteinen retki klo 9 Luontokeskuksen edestä. Luontokeskus sijaitsee Matildajärven eteläpuolella, osoitteessa Matildanjärventie 84, 25660 Salo

Alustava suunnitelma on, että kiertäisimme yhdessä Matildanjärven lenkin, joka on pituudeltaan n.5,5 km. Tarkoituksena on nauttia kansallispuiston maisemista ja luonnosta ja pysähdellä välillä valokuvaamaan. Puolivälissä voimme pysähtyä grillaamaan. Muista kuitenkin ottaa mukaan myös omia eväitä ja juotavaa, sillä päivästä saattaa tulla pitkä kävelyineen ja valokuvaamisineen.

Ilmoitathan osallistumisestasi retkelle viimeistään keskiviikkona 6.6. hanna.voutilainen@kaarinankuvaajat.net , jotta mukaan tulee oikea määrän grillattavaa.

Kulkeminen Teijoon tapahtuu omilla autoilla tai kimppakyydeillä. Teijoon voi ajaa Salon tai Sauvon/Kemiön kautta. Matkaa Kaarinasta on noin reilut 70 km. Karttareitit: https://goo.gl/maps/FqqvRXbotfE2 tai https://goo.gl/maps/wiVXax9uzD62

Teijosta löydät lisäinfoa osoitteista: http://www.luontoon.fi/teijo, https://retkipaikka.fi/teijon-kansallispuisto/

 

 

 

Comments are closed.